Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intill marken

Hösten känns bitande och kall
marken är fylld av frost från natten
löven lämnar spår efter sig

Rött, grönt, gult och brunt
alla dess färger lyser upp
kylan når kinder nära

Löven yr runt i vinden
flyr bortom
inväntar nästa tecken








Fri vers av Lindizz
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-29 12:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas......
2012-11-23

  karenina VIP
en riktig höstdikt i sin målande skepnad
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz