Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan


Att ge av sig själv utan att fodra något tillbaka
det är en gåva given till alla
men du måste själv plocka fram den
och vårda den ömt

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-31 20:21



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Så sant så sant
2013-07-12

    ej medlem längre
Dina ord är en gåva som påminner oss alla om sanningen i din fina text.
2013-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
Fina, kloka ord...
2013-01-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
altruism,
vårdad givmildhet
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.