Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen styrs av dem


Känslor

De styr mina tankar
De styr hur jag agerar
De styr hur jag ser ut
De styr hur jag pratar
De styr hur andra ser på mig
De styr vad jag skriver
De styr min inre stämning

Känslor
Så svåra att sätta helt rätt ord på.
Men de påverkar en mer än något annat gör.

Känslor, kan både vara vackra, starka och även jobbiga.

Känslor, väcker även tankar.

Vad fick du för tankar efter att du läst detta?




Fri vers av Herr Funderare
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-29 16:48



Bookmark and Share


  Primulan
Ja, jag tänker på alla de gånger då jag inte orkar bearbeta jobbiga och tunga känslor... Men även de gånger jag tackar Gud för att jag har ett starkt känsloliv och kan lita på mina intuition:)
Gillade verkligen den här :)
2013-01-15

  Ninananonia VIP
Viktigt... :)
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Herr Funderare
Herr Funderare

Senast publicerade
Känslor
* Se alla