Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst hade jag glömt de mörka sovdagarna, upptagen av annat


Vinterångest

 

 

 

så kom vintern över en natt

 

snö täcker världen

vackert javisst

världen blev ljusare

 

snöpudrade träd i solglans får mig att tappa andan 

 

månskensglitter

 

så vackert så det gör ont

 

 

 

 

i samma stund

en känsla av ångest

 

 

 

 

 

mörkret kryper närmare

oändlösa dagar under  snömoln

 

grå himmel och evighetsvinter utan en strimma av sol

 

förbannelser när klockan ringer 

ut i mörker och kyla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-30 10:05



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Håller absolut med dig. Dina tecken på vintern och mörkret är rätta. Glöm inte att livet fortsätter under snötäcket. Vinterångest är snart förbi och det blir vår igen!
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan