Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har sin tid.

Vid kyrkogården
syns några sommarstugor.
Var plats har sin tid.




Bunden vers (Haiku) av Börje A
Läst 252 gånger
Publicerad 2012-10-30 12:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det stämmer...
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Börje A