Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturens apor

hur ofta hör man
människor skratta på stan?
aldrig!

när man tror sig höra ett skratt
visar det sig vara en fiskmås
som skrattar åt oss
kulturens apor




Fri vers (Fri form) av Johan A
Läst 215 gånger
Publicerad 2012-10-30 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan A