Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets spegel

Vad flaggar ni för?
Detta är ju sorgens dag.
Dagen då jag inte längre är hel.

Dagen då en vilsen själs längtan
flydde kärleken.
Aldrig kunde jag tro
att äkta kärlek kan bytas
likt en sliten sko.
I mina ögon kan den bara växa
och ge dig inre ro.

*

Du själ som aldrig vågar leva
du är till hälften redan död.

Du själ som aldrig vågar älska
du kan aldrig bli fullständigt älskad.

Du får vad du ger.
I livets spegel du ser
reflektionen av din själ.

*

Jag kan aldrig ge dig mod att leva.
Jag kan aldrig ge dig mod att älska.

Min själ kan endast vara din spegel.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-31 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP