Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De två första stroferna i denna text är publicerade i Naturskyddsföreningens årsbok 2013 -"Mossa, massa, människa".


Träd

Träd
ni de klokaste av alla jordiska varelser.

Tålmodiga
står ni där.
Sträcker er mot det okända.

Starka
av livets hårda vind.

Lika vackra nakna
som klädda.
Med stjärnljus i era armar
och dagg vid er fot.

Varför jaga er lycka
när ni kan låta den smycka
den äng där ni bor.





Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-31 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP