Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- önskan-


ETT HJÄRTA

Precis som en kartong
av det finaste choklad
ska jag fylla ett stort, stort hjärta
med de allra, vackraste av alla
blommor som finns

det finaste av det finaste
av rosenband där skriver
jag med glittrande text
tro hopp och kärlek
är det vi behöver mest!

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-30 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst är det så...tro,hopp, å kärlek
2012-11-04

    annalöfqvist
VACKERT SKALDAT!!!!!!!!!!!!!!!!! Anna
2012-11-01

    ej medlem längre
Den var fin min vän - tack..
2012-10-30

    ej medlem längre
underbara rader.. så fint!!
2012-10-30

    ej medlem längre
önskar mig just ett sådant hjärta ...
så vackert skaldat ...
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust