Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ingen aning om varför jag skrev det här.


Jag hade en båt

Jag hade en båt

Det fanns en gång en båt i min ägo

En gång

Någon gång

Någonstans

var jag ägare till en båt

På den tiden fanns en båt som tillhörde mig

En båt ägde jag då

Min var båten




Fri vers av Bernhardina
Läst 361 gånger
Publicerad 2012-10-31 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen