Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

asymmetrisk symmetri - du, jag, förr, nu

Världen har stod stilla utanför mitt skepp som var i utkanten av ljushastighetens gräns
När jag steg av var ingenting som förr.
Trots gravitationens asymmetri verkar det ömsesidigt i att vi inte är som vi var förr,
med en oroväckande marginal..




Fri vers (Fri form) av PolyMathWolverine
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-31 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine