Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus och skugga

Solen sken så lusteligt
då jag öppnade mina ögon
så lusteligt

Molnen drog så sorgesamt
då jag slöt mina ögon
så sorgesamt

Sommar drar mot höst




Fri vers av vera gade VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-31 13:53

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Minnen ... vemodet över förlusten.
2012-11-06

  Björn Nilsson VIP
Folkvise-ton!
2012-10-31

  Arja Söderfeldt
Vilken fin känsla! Trots vemodet.
2012-10-31

  lodjuret/seglare VIP
Speciell, att den är
mitt omdöme här svär
begärlig är dikten, tanken
som uttag just ur poesi-banken
vilket blott är kärt besvär
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP