Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankemos

du geggar runt
i din hjärnas tankemos
där ingen tanke
har en början
definitivt inget slut

så tampas du
med din verklighet
lösningar delar sig
i nya tankestigar
går vilse i hjärnans gömmor
hittar inte
in i det eviga kretsloppet

svaren är så tydliga
i dina drömmar
i vakenhet finns inga drömmar
definitivt inga svar

så du sätter dig
vid startbanan
när startskottet viner
stannar du kvar




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-01 12:31



Bookmark and Share


  Annika Eklind
Förunderligt tydliga ord om en så förvirrande sak!
2012-11-02

  Lars Hedlin
Kan känna en liten förtvivlan i denna....
2012-11-01

  SatansSon VIP
Du skildrar anndlig förvirring rätt bra.
2012-11-01

    ej medlem längre
Tankemos och beslutsångest allt har du fått med på ditt alldeles speciella sätt med självdistans och en portion humor.
2012-11-01

  cilax VIP
fina rader, de två sista är (som sig bör) kulmen, vackert
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP