Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppmärksammad text 03.11.2012


Lilla Pepparkornsöga

I den kalla kvällen
kom du

darrande
rädd
av höstregnet våt

ögon möttes
samhörighet
i månens sken

lilla Pepparkornsöga

stanna hos mej




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-31 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag är mycket fäst till den här dikten

2012-10-31

    ej medlem längre
så fint :)
2012-10-31

    ej medlem längre
underbart sammanträffande..
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten