Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommarkänslor

Skuggor väller fram.
Åskmoln ger svajjig havre.
Inombords stiltje.




Bunden vers (Haiku) av Börje A
Läst 276 gånger
Publicerad 2012-10-31 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje A