Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karaktären

Det fint sammankopplade bordet, håller för en människa

En människa som alla andra

Som ingen annan, som sig själv

Ett skutt av andra bedarrar bordet

Men människan håller sig fortfarande

Som alla andra, som ingen annan, som sig själv

Avlagd ed, kan ändå brytas

För människan kan bedarra, krossa, bygga upp och förnya

Men aldrig förstå hur illa en människa mår

En människa som alla andra

Som ingen annan, som sig själv.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-01 00:02



Bookmark and Share


  Federico Romano
Kanske är det så att man aldrig ska bryta sin ed.. Som när man var barn och lojal med sina vänner, en tanke bara.. Sluta med tobak idag så är väl något..
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill