Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar och älskar...

 

Jag saknar tiden som försvann,

jag saknar kärleken som brann.

Jag saknar ett liv att kunna dela,

jag saknar kraften att mig hela.

 

Jag älskar att leva - här och nu,

jag älskar dig - min sköna fru.

Jag älskar att vara frisk och hel,

jag älskar livets makalösa drömspel.

 

Jag lever gränslöst och i harmoni,

jag lever med tron, att det förblir vi...

 




Bunden vers (Rim) av Den gamle
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-01 03:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skön kärleksförklaring..
2012-11-04

  melancholia
vilka sanna ord, härlig dikt.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle