Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm och inversion


Mörkrum

 

Genom mörket
över kudden
drömanalys

detta mörkrum
framkallar våra
negativ

denna syra
negerar våra
positiv

de onda torn
vi fångats i
störtas

detta mörkrum
denna det innerstas
framkallning

här regerar
den analoga
processen

bilderna vänder
sig om efter oss
vänder oss ut och in




Bunden vers (Annat versmått) av Björn Donobauer
Läst 670 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-01 07:21



Bookmark and Share


  Blåbäret
som en drömbild som kommer obarmhärtigt ikapp och möjligen lär vi känna oss själva ytterligare...eller inte

2012-11-02

  Minkki VIP
tycker om texten, stannar för formuleringen 'denna det innerstas / framkallning' -
välfunna ord
2012-11-02

  Gunilla Wahlsten
Nattens rum kan ge skoningslösa röntgenbilder, men även framkalla underbara stämningsbilder...
2012-11-01

  Vanja-Kristina Morgell
Precis så.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer