Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krossad relation

En barriär byggd av svek och lögner

skiljer gårdagen från dagen.

I väst finns minnen av kärlek och tillit

minnen av skratt musik och dans.

I öst finns tårarna och hjärtats värk

ingen framtidstro inget hopp.

I väst finns det som skapade familjen

sammanhållningen och kampen.

I öst finns det raserade

de hårda orden och uppbrottet.

I väst finns en krossad relation

den finns men osynlig och nerlagd.

I öst finns ingenting ingen grund

inga väggar inget kvar.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-01 16:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Litet speciell text, som ingen annan, skriven den är, samtidigt skriven i uppgivenhet om sorger och rädslor, mellanmänskliga relationer och spegelskärvor som inte låter sig passas ihop ens med klister...
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver