Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olycklig kärlek

Det gör ont när du ler
och när du skrattar

ändå blir jag så glad
att du gör det

att du är glad
får mig att må bra

även om jag vet
att du aldrig blir min

att ditt vackra leende inte är mitt
aldrig kommer bli det

men jag fortsätter önska
och det är det som gör så ont




Fri vers av kaldorei
Läst 715 gånger
Publicerad 2006-02-13 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt ordnar sig...lita!
2006-09-06

  Jessi
Det är svårt att vara kär... Man vill ha någon, vara lite egoistisk men samtidigt är man snäll och duktig, svår kombination om det inte bara flyter på väldigt lätt.
2006-06-11

  Ummm~oh~yeah
Är du tankeläsare? Det här får mig att tro det.. :)
2006-06-01

  Johnny Chow
jättebra skrivet:D tummen upp:D känner mig själv i texten:(
2006-05-06

    Evve
man vill bara ha det man inte kan få... precis såhär känns det :(
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

kaldorei
kaldorei