Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apstadens skådespel

när regnet sipprar på gatan
och asfalten blir svart
uppstår en komisk syn
en flock apor fäller upp ett löv
för att skydda sin loppbitna päls
från att bli ren

detta är stadens skådespel




Fri vers (Fri form) av Johan A
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-01 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan A