Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-kärleken har inga gränser-


HIMMELEN BRINNER I

Himmelen brinner i horisonten och
griper tag i aftonen
där den genomsyrar människors hjärtan

En silverkannas gudadryck manar till
älskogslekar
nere vid skogstjärnen

Kvällen är sommarhet
när barnmorskan sin runda
går om aftonen

Det är själva livet som
presenterar sig så och går igen
genom tidernas rytm, i
i kärleksbestämmt tecken.

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-02 01:47



Bookmark and Share


  Palett
Vackert skaldat !!
2012-11-02

    ej medlem längre
en härlig, och ljuv text..
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust