Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsat antal tecken

Den dagen gjorde kärleken så ont att han bad om att få leva utan den.
Hoppet och tron hade tidigare förgåtts.
Kärleken skulle blivit räddningen.
Så stod han där med två tomma händer.
Orden var sedan en tid förbrukade. Antalet tecken hade varit begränsat. Det gick inte längre att lägga till. Endast att ta bort eller byta ut.
Upplevelsen var att allt som kunnat göras var gjort och att han blivit försmådd.
Kärleken inte övervunnit allt. Så stod han kvar där med de tomma händerna.
Barfota i det frostiga gräset.
Alla tårarna.
Kunde inte uppamma mer krafter




Fri vers (Prosapoesi) av Johan Jonsson
Läst 244 gånger
Publicerad 2012-11-02 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson