Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära


som en sjungande guldfisk
sitter du fast i mitt tak

jag staplar mina ord
du välter dem
fylleri
och jag kväver dina färger

tiden klibbar
tanken flyr
och de uteblivna svaren
flyter upp till ytan

nu är det så här;
livet får anstå




Fri vers av Engel
Läst 477 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-11-02 21:14



Bookmark and Share


  sommarmoln
Tycker mkt om:)
2012-12-23

  juuhanna
Vackert.

2012-12-07

  Sebastian Noll
Sjungande fiskar och uteblivna svar. Vad mer kan en dikt behöva?
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Engel
Engel