Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färden

Signaler färdas i våra slipade banor,

Fort och obetydligt för andras ögon,

Ögon kopplade till hjärta och hjärna,

Ögon kopplade till hat och avund,

Allt färdas, ingen kan stoppa färdens ofrånkomlighet,

Det accepteras inte alltid, men det finns där,

Även spräckligt och surt vid våra mardrömmar

Vi kan inte välja färden, bara påverka den.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-02 22:42



Bookmark and Share


  Federico Romano
Instämmer vi kan påverka färden eller stoppa den, njuta av sälskapet och följa den..
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill