Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förspilld möda.

Såg en dötaskig film, som av någon för mig obegriplig anledning hette ”Sappho”. Då den 90:de och därmed sista minuten av detta mastodontpekoral tickat av, hade ”Sappho” inte skrivit en enda dikt, och som grädde på moset var hon inte heller ett dugg lesbisk. Spektaklet utmynnade i den obligatoriska hollywoodska slutkyssen.
LÄGG NED HOLLYWOOD!




Prosa av Rune Thorsell
Läst 448 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-03 00:52



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Jag tror man är ganska mättad på slutkyssar..hmm..på det mesta..tragiskt kanske men sant ..men nån enstaka gång är det ändå mödan värt:)
2012-12-06

  aol
känner igen mej man väntar på en vändning,
nåt håller en kvar, sen blir det som du såsant säger förspilld möda, ler lite,
2012-11-03

  Carl O Andersson
Beklagar Ditt slöseri med tiden - Calles rulle har ju skådespelare som KAN gör en film njutbar. Men glöm ej att där finns en avstängningsknapp. Elller för att lyssna till Michael Wilner: "Om du är intresserad av konst, håll dig borta från filmen – köp en Picasso".
2012-11-03

  © anakreon VIP
Det gives verkligen transatlantisk s k "filmkonst" som gör att man nästan vill släppa en bomb mitt i hela industrin. Men det finns även ett och annat guldkorn. Inatt såg jag själv en rulle betitlad "Hopscotch" med Walter Matthau och Glenda Jackson i huvudrollerna. Med tillgång till sådan underhållning är det ganska lätt att lida av tillfällig insomnia.
Ha det gott!
Calle
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell