Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppet Elida på väg till Israel

Seglatsen går ut på att visa solidaritet
med landet och de kristna i Mellanöstern
de kommer att välkomnas med öppen famn
glädjen kommer vara stor då de seglar i hamn
vilken fantasisk handling av besättningen
de vill visa världen att de bryr sig om landet
så många stöttar dem på deras väg till
det lilla demokratiska Israel och som lyser
med sin öppenhet vänlighet och blomstring
önskar jag fått följa med på skeppet
vilken glädje att få sjunga med i alla härliga
lovsånger som tonar ute på havet det blå
kanske alla fiskar hör den och simmar på
himlen strålar över med sitt ljus och
änglarna jublar över vad som pågår
dansar säkert omkring och ler
välsignelsens regn öser ner
glädjen är enorm!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-23 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP