Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrika tyst


ditt namn bleknar
i ökenvinden
orden skaver
på min hud

skrik, mitt hjärta
skrik de ord jag inte äger
lyssna, själ
och lär




Fri vers av Engel
Läst 521 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-11-03 02:02



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kort och koncentrerad som ett rop på hjälp.
2019-05-07

    ej medlem längre
Gillar! Denna känns in på huden....
2014-09-27

  Magica VIP
Insiktsfullt.
2012-12-28

  sommarmoln
Jättefin:) Bra ordval och den starka känslan upplevs...
2012-12-23

    ej medlem längre
Du ska ha mycket beröm för att du lyckats ge ordet "själ" en dubbelinnebörd i sammanhanget. Tolkar det både som "Lyssna (min) själ och lär" och "lyssna, stjäl och lär" ty du talar om ord du inte äger. Toppklass helt klart!
2012-12-17

  Angel of love
Klockren!
2012-11-23

  Federico Romano VIP
Bra skrift, som jag gillar..
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Engel
Engel