Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

socialrealism del tre

tänder går sönder
så ser förfallet ut
du gamla du dyra
folkhemmets bakgård

svensken slutar le
sårade gaddar
leker kurragömma
för världen
vem äger rätten
till ett varmt leende

bet av
mitt första dyrgrip
ler dock fortfarande brett
stoltserar med halvvita
hånande blanka

tänder börjar gå sönder
med ålderns rätt

saknar siffror på kontot
och lappar av betydande grad
skuldsaneringens vånda
äta eller sova
val och kval

tänder går sönder
bland vardagens folk
snart går hela
Sverige tandlöst





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-06 10:40



Bookmark and Share


  Annika Eklind
Så sant. Bra skrivet!
2012-11-16

  Lars Hedlin
En bra text som förmedlar vårat tillstånd just nu..dags att vakna..kram
2012-11-07

  SatansSon VIP
Hört om dina ta ndprooblem. Kanske du borde äta mer kalcium och d-vitamin.Läst att vitaminer får man friska tänder av.
2012-11-06

    ej medlem längre
låter som en säker sia
2012-11-06

    ej medlem längre
väl överens med vardagen ju... bra
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP