Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vind

glas glas glas jag är en krossad spegel
en spillra i smulor ett prasslande löv på iskall betong
regn som öser på mig regn som öser i mig
blöder mitt silver i smutsfläckar blåser sönder i småbitar
spridda i luften försvunna i intet
en vind

och jag är borta




Fri vers (Fri form) av Matilda Ida Anette
Läst 483 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-03 17:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ösande regn, prasslande löv, krossade speglar,
underbart vackert

det är du, och du är där
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette