Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klappat klart under bart!

En äkta man uti Baku
frågas har han nakenbild på sin fru
till svar sa då han
det har inte minsann
men då kan han få köpa några nu




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-03 17:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
hehe lurad........eller!
2012-11-05

  Tarantaran
Härlig! Tanke-
väckande..

..man skulle vilja
ha fortsättningen
också :) tittar de
tillsammans på
bilder..eller köper
han alla / inga..
mördar han själv
älskaren eller lejer
någon annan att
göra det :))
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt