Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomsverkstad

Rostiga bultar,
sedan länge gömda,
våldas, vrids

Sandpapper slipar hud,
dolda rum dyrkas upp,
blottar hemlighet

Minnens hammarslag
ekar,
bankar skoningslöst

i barndomsverkstad




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 423 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-03 19:07



Bookmark and Share


  Päronsplitt
En "barndomsverkstad" som känns att läsa. Ordens illustrationer formar känslor och tankar om just den här barndomens upplevelser som går att känna och leva sig in i trots att läsaren(jag) inte upplevt det. Bildskapande och berörande. Bra!
2012-12-06

  aol
kände nostalgin puffa mot min våta kind,
2012-11-03

  Marja-Liisa Koski VIP
-och vi reser dit emellanåt. Till barndomsverkstaden.
Underbart!
ML
2012-11-03

    ej medlem längre
nostaligisk finurligitetiusm, om du ursäktar mitt ordpåhitt
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten