Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrande skugga

Du följer mig ständigt, när alla kan se mig

Jag känner ingen närvaro, trots att du alltid speglar mig

När ljuset släcks, vandrar vi med varandra och du är aldrig utan mig,

Vem är den som alltid förföljer mig?

Han som också lever; inne i mig.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-03 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill