Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulländad (inte utan dig)

 

 

Älskade min

blunda nu

 

Det är i dina blickar 

mina barn föds

Din beröring
 
är vinden under min segel
 
mot det oförutsägbara ödet
 
 
På dagar är jag din sändebud 
 
som en soldat
 
kommer aldrig att falla
 
förrän dina fiender
 
faller
 
 
 
På natten är jag din slav
 
smider dina kedjor
 
kring mina vrister
 
tills soluppgången i dina pupiller
 
väcker dig till liv 
 
 
Säg mig min älskade
 
Vilka toppar bör jag bestiga
 
för att kunna nå dina läppar
 
de som syresätter mitt liv
 
 
 
blunda nu och sov
 
jag vakar över din dröm
 
som om 
 
den var min
 
 
 
 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-11-03 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dina ord svävar...vackert
2012-11-06

    ej medlem längre
fantastiskt vackert ...
2012-11-06

  Lena Själsöga Keijser
stum är jag

detta är



outsägligt vackert
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP