Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- obeskrivlig saknad -


TÅRARNA

Tårarna dränker mina kinder

för alla dem som jag

saknar

ROSOR har jag strött på

graven, för att visa dem min

KÄRLEK

faller ned mot jorden för att

omfamna Dem

längtan är obeskrivlig

tänk om man kunde vrida tiden

tillbaka

Arlöv
Erna Frank

 




Fri vers av erna frank
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-03 23:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gripande vackert ...
2012-11-04

    ej medlem längre
gripande..
2012-11-04

    ej medlem längre
fint...
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust