Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsband

Jag skulle sticka
men mina stickor stack

Hålet i handen
färgade garnet

Klumparna bildade broar
mellan maskorna

Vantarna skulle bli dina
men jag behåller dem nog




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 455 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-04 04:31



Bookmark and Share


  menspoeten
Underbar, helt underbar!
2012-12-04

  aol
känner innebörden,
2012-11-24

  Onders
du slår mig inte som en man som stickar
men skriva, det kan du
2012-11-19

    ej medlem längre
..lämnad åt sitt öde..

(tolkar nog lite som Chawa)


2012-11-04

  Chawa VIP
Svek gör ont, men tiden läker alla sår...
så vill jag tolka dina ord.
2012-11-04

    Upplandspoeten
Man får akta sig för dessa hål, annars kan det göra ont. Mycket fint skrivet
2012-11-04

  SatansSon
Hål i jhänderna som Kristus på korset? Bra diktat om stickni nge n ocjh dess problem.
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski