Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta eviga förhalande

jag är så besviken

har svikit mig själv igen 

då mina handlingar 

ännu en gång har

förrått mitt sinne

mina utstakade planer

har blivit kaputt

...

varför ska det vara så svårt

att göra som man borde?

varför gör man alltid så

som man inte ska?

 

jag undrar om jag 

när det är dags...

äver kommer att

att skjuta upp

min egen död

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-04 09:53



Bookmark and Share


  Let it go VIP
Besvikelse är en produkt av förutfattade meningar, spill ingen tid på den.
Vårt nästa steg är summan av alla de tidigare. Det är bara att lungt luta sig tillbaka och se var livet en för. Lycka till :-)
2012-11-05

  Alignak
Wow, riktigt djupt. Den kändes rakt i bröstet!
2012-11-05

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Riktigt snyggt slut
2012-11-05

  Osvalds_Dotter VIP
Stark stark text,,

2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP