Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krogens ångest

likt solen lockar fram insikter om våren
lockar månen fram glädje i natten

de alkoholstinkande munnarna
skrattar ut blöta täcken som kamouflage
över existensens oundvikliga ångest
vilken kan anas i den desperata blicken
hos krogens besökare strax innan stängning




Fri vers (Fri form) av Johan A
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-04 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan A