Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnenas dag

Jag lägger mig upp,

Dansar mig omkring,

Märker hur dagen ger mig värme,

Jag viftar brett samtidigt, som jag slår på pianot,

Ljudet svävar fram i en vackert komponerad melodi,

Mitt öra känner hur allt pulserar och ger min kropp en behaglig känsla,

Ljus lämnar i mitt öga, vilket får mig att känna allt i rummet,

Vaket upptäcker jag alla misstag, jag kommer ihåg,

De brottas med en hård vägg, som aldrig lämnar mig,

När strålar lägger sig, ler mitt inre och jag känner, jag känner...

Att jag kan kontrollera mig.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-05 00:09



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text att tycka om du förmedlar en känsla av stark närvaro i nuet.
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill