Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den otacksamme!

Du otacksamme
besvikelsen är framme

Du som aldrig är nöjd
du som alltid ska träta på andras fröjd

Alla hjärtans självuppgivning
du triggar och besvärar oss

Förglöm ej det du vållat
i eld och elakt förtal

Vi alla här vet vem du är

Ensam och rädd

Men trots allt
så fördömer jag dig ej

Du är lika välkommen som oss alla andra


Du är förlåten!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 628 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-05 10:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Så bra att kunna förlåta
2012-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra att kunna förlåta...
2012-11-06

  mare VIP
Så bra, precis så :
FÖRLÅTA !
2012-11-06

  Ninananonia VIP
Bra :)
2012-11-06

  Maj-Lis VIP
Du strålar värme
2012-11-05

  Annika Eklind
Strålande! Och visst kan det vara svårt att förlåta, men ack, så viktigt för att inte låsa in sig själv, sin kreativitet och sin själ i fördomars mörker.
2012-11-05

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ja, denna var riktigt riktigt bra! Jag tycker du är stark som kan förlåta. Kan vi inte bara få glädjas åt varandra? Att njuta av skrivandet? Älska vad och hur vi vill. Underbart skrivet!
2012-11-05

  Chawa VIP
Vädjande ord med hjärtegott slut! Riktigt bra!
2012-11-05

  Linda CH VIP
Generösa ord!
2012-11-05

  Osvalds_Dotter VIP
(O)tacksamhetens skrift är
nerskriven :D
2012-11-05

  Osvalds_Dotter VIP
(O)tacksamhetens skrift är
nerskriven :D
2012-11-05

    ej medlem längre
Varmt hjärta, varm själ ...

Bra Lars ...
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin