Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden

I vågorna ligger glömda löften
glömda kärleksförklaringar
ord aldrig sagda med ord
viskade i vinden
borttappade i sanden
på stranden där vi gick

det var den där soluppgången du aldrig fick

du springer i barndomen
över kullersten genom duvhav
skrattet har aldrig lämnat dina läppar
det ekar fortfarande mellan väggarna
i staden
bland främmande kaffedrickare


ensamheten sitter i kullerstenen


du har alltid jagat den
och du har sagt


att solnedgång är bättre att försvinna i
tillsammans










Fri vers av isabel louise
Läst 428 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-05 20:57



Bookmark and Share


    figuren
Vad fint att få läsa dina verser.
De är ju helt underbara.
Du förvånar oss.
Det visste vi inte.
2015-12-13

  issac.a.m
Helt Underbart..
2013-11-01

  Blåbäret
denna var alldeles fantastiskt vacker
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise