Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto hösten 2012


Spegling




Stilla ro
i viken

kanske skulle jag
omgiven av
senhöstens mjuka
dimmor
dansat på vattenspegeln

om jag bara
för en stund
fått hålla min hand


i din






Fri vers av Junitvillingen
Läst 522 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-11-06 00:19



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt skrivet
2012-11-09

  Sunlight
Så mjukt, stämningsfullt och fint!
2012-11-09

    ej medlem längre
Vackert!!
2012-11-06

    ej medlem längre
Vackert...ja helt enkelt så vackert
2012-11-06

  Osvalds_Dotter VIP
Så vackra ord till en otroligt vacker bild.
Texten andas saknad,, längtan,,
k r a m
2012-11-06

  Lars Hedlin
VAckert och fint skaldat!
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen