Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
feel arms around me still only lingered for a second a comforting hand the purest of silence two hearts longing, a kiss never happened present, passion unraveled never felt, beauty vulnerable, purest love, souls connected, heartbreak


väntan



saknad av någon. aldrig min. aldrig var.
jag älskar dig. finns inget varför. inga kyssar.
ingen kropp. varm. ingen trygghet ingen byggsten.
ingenting. aldrig något. aldrig mer.
du är skönhet. du är allt. min. jag är ensam.
jag älskar dig. finns att ges. inget tas.
saknad. obesvarad. oläkt smärta.
du är vackrast. sköraste sårbarhet.
i mig alltid kvar. jag som ingenting
i dig. andas. jag älskar dig. trots allt.





Fri vers av m.ricknell
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-06 02:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt...
2012-11-06

  Bibbi VIP
Griper tag och berör.
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell