Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersol

 

Du min vintersol

vittne till vinters kristallklara fingrar

 

Ser du

hur de kammar  hår

längs fuktiga panna

 

Har du tappat mod?

 

Du ser inte så gammal ut

men böjd som en båge ändå 

över mitt landskap

 

viska nu

innan jag berättar för Guden Tor

 

mot vems horisont

mot vems horisont 

har du nu siktat 

dina brinnade pilar

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 943 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-11-06 12:58



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Poesi av bästa sort!
2015-12-30

  aol
underbart skaldat här vännen,
2013-07-15

  Föralltid
Jag hör poesin i mina ådror .. gripande. Vackert.
2013-07-06

    Shahryar
Du är böjd över mitt landskap och nu har du stunden att viska i mitt öra! Gör det innan jag leda mig bort!
Vackert!
2012-12-17

    bittemi VIP
Fantastiskt fint!
2012-11-11

  surface to air
.."mot vems horisont

har du nu siktat 

dina brinnade pilar"

Åh vilket vacker avslut på en mycket fin text!

 

2012-11-07

  Lena Själsöga Keijser
vackra är tonerna
ur detta skönhetens verkande instrument
2012-11-06

    ej medlem längre
gillar
2012-11-06

    ej medlem längre
Så vackert strålar dina rader ...
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP