Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frihet är att kunna välja... bagatell, av fale bure, räckte till kommentaren.


Kritik på en text (2040) Rick






Ljus och skugga även här
väcker slumrande begär
sådant som på is väl ligger
då en är framme, tigger
om kärlekens liggande besvär




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2020-10-19 20:12



Bookmark and Share


  ULJO
Hoppas inte kärlek är besvärande



2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP