Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- melodi,fantasi-


DRIPP, DROPP

På rutan hörs ett

dripp,dropp.dripp.dropp

där toner strömmar som

i ett Niagarafall

där det dånar av

pukor och trumpeter

till små toner av piruetter

som skvätter toner tusenfallt

Dripp,dropp,dripp,dropp

för tonerna vi höjer en skål

så stäm upp Ni alla spelmän!

kläm i med kraft  och låt

oss höra instrumentens handlingskraft

lyft oss ut över alla höjder

revidera när vi nått tonernas

Nirvana här

Dripp,dropp,dripp,dropp låter

tonerna sinar ut

Arlöv
Erna Frank

 




Fri vers av erna frank
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-06 20:20



Bookmark and Share


    annalöfqvist
Det är humor- och musik.... härligt
2012-11-08

  Celticgirl VIP
verkligen bra flyt i texten.. den böljade fint.
Ibland är det vackert med regn.
2012-11-06

  Tarantaran
Dina ord komponerade vacker
musik tillsammans med regnet!
Fint när man kan höra musiken
..och
komponera som du : )
2012-11-06

    ej medlem längre
härliga toner hörs..
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust