Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick om vådan av livlig fantasi, av anakreon, inspirerte till kommentaren. Från 2012).


Kritiken på en text (1742) en rick






Fransosen handhar sin fralla
så borde väl handla också alla?
Kanske att det allmänna tycket
fallit för hela det stycket
om ropen i butiken börjat skalla?




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-14 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP