Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberstorm


vind kastar vrede
väcker tröttnad jord till liv

vaktar nysått frö




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-07 08:23



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och målande, om höstens strävan i novembermörkret
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder