Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag hade din hand


Om jag hade din hand
den skulle

smeka håret
när natten oredat

vila
på mitt bröst

öppna
hjärtats lucka

släppa kärleken in

om jag hade din hand...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-07 19:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
mycket fint skrivet!
2012-11-09

  aol
så längtansfullt vackert,
2012-11-07

    ej medlem längre
stilla, och vacker!
2012-11-07

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna ...

så vilsamt o tryggt ...
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten