Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket ska man se här i livet


En Mumies berättelse

Det var annat förr
innan Zombierna tog över
Vi var ett gäng
somliga var Mumier
några var blivande sådana

Mumierna skröt om sina forna meriter
ibland riktigt underhållande
De blivande Mumierna skrattade
åt de något påspädda historierna
och såg upp till oss
med en önskan att själva få gåvan
att kunna trollbinda en skara

Det rådde faktiskt någon typ av värme
i den primitiva form av gemenskap vi delade

En fikarast för ett par år sen satt vår Alfa-Mumie mitt inne
i en ovanligt vigulant form av historiska bedrifters utsvävningar
Han hade skaran i sin hand
visste precis var han skulle landsätta poängen
nöjdheten lyste igenom
om några sekunder skulle alla
förenas i ett gemensamt skratt

Meen....

Han kom aldrig i mål

Inrusandes i sista meningen
med en fyrkantig tingest i näven
står Mr. Wannabe
sjungandes på
"I got the whole world, in my hand"

En vind drog in
kall även för en Mumie

Alfa-Mumien försökte komma in i leken
men alla var nyfikna på hur världen kunde
rymmas i denna sak som den nye gästen höll i

Wannabe tog över totalt
demonstrerade finesser som var rena trolleriet
Det som ingen visste än
var att Mr.Wannabe redan var bergatagen av sin apparat

Det nya fenomenet blev det nya samtalsämnet
ingen ville längre deltaga i Mumiernas skroderande
apparaten tog över hjärnorna som en löpeld
den gamla verkligheten slukades i lågorna som fjolårsgräs

Efter en månad eller två på sin höjd
ägde alla före detta blivande Mumier
en egen världspaningsapparat
Vi gamla Mumier tittade på varandra
såg att världsordningen ändrats

Förra veckan gjorde vi ett expriment
Gammel-mumien ropade:
Kaffet är klart!! Det finns Ballerinakex med!!!
Ingen reagerade...

Nu är vi endast ett par stycken Mumier kvar
att de andra är Zombier nu är det ingen tvekan om

Dosan sitter fast i ena handen och styr offren
genom att ta sej in genom hjärnans synliga del
ögonen
Väl inne i hjärnan rumstrerar den om i fantasins forna rum
tjyvkopplar belöningscentrum med exhibitionistiska olater
Bli odödlig i ett spel
Bygg ett palats
Skaffa cyberbarn

Vem fasen vill leva begränsad i gamla världen??

Hmm?

Det ska bli spännande i alla fall att se vart dom är på väg dom där Zombierna.
kanske finns någon mening med det hela






Övriga genrer av Water VIP
Läst 631 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-07 22:41



Bookmark and Share


  Suzie B VIP
Hmm...Undrar om man ska passa sig för att bli smittad av zombierna, eller om man ska förlita sig på att det kommer något gott ur det hela...
2012-12-30

    ej medlem längre
Den gav mig ett gott skratt, BRA!
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP